Pişmiş Donuk,Yarı Pişmiş Donuk ve Çiğ Donuk; Unlu Mamül ve Pastacılık ürünlerinizin saklanması-depolanması için mükemmel bir çözümdür.
Derin dondurucu ve/veya tavlama kabini olarak kullanabilir. Nemlendirme yoktur.
SVHD-2: Sıcaklık Aralığı: (-20°C/+15°C)
*Derin Dondurucu, Tavlama, Soğuk Depo, Krema İklimlendirme (+2°C/+8°C) olarak kullanılabilir.
-Paslanmaz çelik iç tasarım, 40*60 veya 60*80 tepsilerle uyumludur.
-230V, Prize taktıktan sonra çalışmaya başlayabilirsiniz.
-Satış ve Üretim noktalarında kullanılabilir.
SVHD-2E: Sıcaklık Aralığı: (-18°C/-28°C)
*Derin dondurucu kabin olarak satış noktalarında da kullanabilir.
VHD: Sıcaklık Aralığı: (-18°C/-28°C)
*Modüler dizaynı sayesinde( her bölümde 2 kapak bulunmaktadır) az yer kaplamaktadır. Zemin çalıştırması gerektirmeden ayarlanabilir paslanmaz çelik ayaklar üzerine monte edilmiştir. İç tasarımı paslanmaz çeliktir. Gıda güvenliği açısından tüm beklentilerinizi karşılar.
*Bağımsız monte edilen yarı hermetik pistonlu kompresörlerin yanı sıra birinci sınıf kaliteye sahip evaporatör ve kondansatörler sayesinde yeterli soğutma gücü otomatik olarak sağlanmaktadır
*Ambalajlı ve Ambalajsız Ürünler, Pişmiş Donuk, Yarı Pişmiş Donuk, Çiğ Donuk Ürünler, Mayalanmış ya da Mayasız Taze Hamur porsiyonları, Kremalı Yaş Pastalar, Çörekler, Sıcak Ürünler, Et, Balık, Hassas Tüm Gıdalar için mükemmel depolama çözümü sunar. Her şey mümkün…