UVD: Paketlenmiş veya Önceden Dondurulmuş Ürünler için uygundur.(-18°C/-28°C)
Ürünler üniteye konulduktan sonra kalitesini korumak amacıyla hızla çekirdeğe kadar dondurulur. Eğer ambalajsız unlu mamüllerinizi uzun süre depolamak istiyorsanız; UVR ya da RDV sizin için en uygun seçenek olacaktır.
UVR: Basınç artırma sistemi(Kısa Duvar Sistemi) yardımıyla hava sirkülasyonu
Donuk depolama için ideal olan Ünite içerisinde bulunan özel şartlandırma ile büyük miktarlardaki taze ürünler dışında kullanılmaktadır. Taze ürünlerde Koma Şok Dondurma siteminin tercih edilmesi uygun olur.
RDV: Basınç artırma sistemi(Uzun Duvar Sistemi) yardımıyla hava sirkülasyonu
Bu ünite size sabit kalite sağlar. Hamur hazırlama işleminin daha verimli ve ekonomik kullanımına olanak sağlar.Hazırlanan porsiyonlanmış hamurlar daha sonra doğrudan Koma Hamur Fermentasyon sisteminde fermente edilebilir.