İçeriğe atla
Wymbs Proses Sistemleri
- Marshmallow
- Havalandırılmış Çikolata
- Temperlenmiş Çikolata
- Fondan & Pasta Kaplama Şekeri
- Karamel & Şekerleme
- Reçel & Jöle
- Kek Hamuru
- Taze & Bitkisel Krema
- Jaffa Reçel
- Tereyağ & Margarin
- Beze
- Çikolata & Bileşenler
- Gofret Kreması
- Karamel
- Çikolatalı mus, pralin ve ganaj
- Havalandırılmış “kabarcıklı” çikolatalı tablet ve barlar
- Boşluklu Gofret Kreması
- Çikolata kabuk kalıplama hatları için fondan krem dolgular
- Jaffa kek
- Lady finger Kurabiye
- Çikolata Kaplamalı Marshmallow
- Sponge drops
- Muffin & Kek
- Bisküvi topingleri